Handels og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Trospraksis.tv
c/o Areopagos Danmark
Peter Bangs Vej 5 B
2000 Frederiksberg

Kontakt os på info@trospraksis.tv

Produkterne bliver leveret enten digitalt eller fysisk. Levering af digitale produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Betaling

Du kan betale med Dankort, MasterCard, Visa og JCB og beløbet trækkes automatisk på din konto når du køber et abonnement. Når du køber en fysisk vare der skal sendes til dig, trækkes beløbet først når varen er afsendt til dig. Bemærk, om din kortudbyder tager et gebyr for brug af kortet.

Abonnementer

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Du vil modtage en kvittering på mail, hver gang der trækkes en betaling fra dit kort. Beløbet trækkes automatisk, indtil du melder dig ud. Umiddelbart efter tilmelding får du adgang til dit køb. Dette sker via en mail med link og loginoplysninger.

Som abonnent skal du levere en funktionel mailadresse, hvorpå du kan modtage de ydelser, du har købt adgang til via dit abonnement. Hvis du ønsker at ændre din mailadresse, kan det gøres på «min side» på trospraksis.tv. Areopagos kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os på: info@trospraksis.tv

Fortrydelsesret: Hvis du fortryder dit køb af abonnement, kan du ophæve købet inden for 7 dage efter købet. Da vil det ikke efterfølgende blive trukket penge på det betalingskort, du har valgt at bruge.

Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, betragtes dette som en framelding. Det vil sige at du vil kunne bruge din resterende betalte abonnementsperiode, men ønsker du at fortsætte som abonnent skal du ændre detaljene i det nye kortet på «min side». Klik videre på «abonnenter» i venstre side og så på knappen «skift betalingskort». Nede til højre vil du så se en knap som hedder «skift betalingsmetode». Klik på denne og du kan ændre dine kortoplysninger.

Håndtering af kreditkortdata behandles med det højeste niveau af sikkerhed. Vi benytter QuickPay som betalingsgateway, som er certificeret efter den seneste udgave af PCI DSS Level 1.

Du kan til enhver tid opsige dit løbende abonnement. Opsigelsen træder i kraft med det samme, og der vil ikke blive hævet penge fra abonnementet mere og alle kortoplysninger slettes. Eventuelle udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Opsigelse gøres under «min side»på trosspraksis.tv.

Kurser  Ved mindre end 14 dage til afholdelse ydes ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at ansøge om at overdrage din plads til en anden, det kan du gøre ved at skrive til os på info@trospraksis.tv. Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Der er 14 dages returret på fysisk modtagne produkter. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på ja@trospraksis.tv og du vil få alle pengene tilbage. Beløbet trækkes ikke før, når varen afsendes.

Alle rettigheder til kurser, digitale produkter og fysiske produkter tilhører Trospraksis.tv og i nogle tilfælde, de involverede instruktører.

Ethvert digitalt produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Trospraksis.tv.