DANSK INTRODUKTIONSVIDEO

NORSK INTRODUKTIONSVIDEO

Se eksempler på, hvad du kan forvente af videoer på
denne side >>.

Om os


Trospraksis.tv
er designet til alle som ønsker at smage på, etablere og opretholde en åndelig praksis med udgangspunkt i kristen spiritualitet.
Her finder du videoer med guidede meditationer, bønner, undervisning og videoer til inspiration for bønslivet.


Trospraksis.tv
kan ses på computer, tablet og mobil overalt hvor du har adgang til internettet.

Trospraksis.tv blev etableret i 2017 som et samarbejde mellem Areopagos Danmark og Øyvind Borgsø. Ideen udsprang af et dybtliggende ønske i forbindelse med Øyvinds arbejde med kristen meditation, om at leve Gud nær sammen med andre. Da vi ikke alle var i stand til at mødes til bøn hver dag, måtte vi finde en løsning på hvordan vi kunne bede sammen uden at mødes fysisk. Onlinebøn blev en første løsning.

Vi begyndte med interne onlinesamlinger og udvidede dem med åbne samlinger i 2014. Det blev hurtigt en succes, så vi ønskede at give flere muligheden for at opleve glæden ved at deltage i regelmæssige bøns- og meditationssamlinger som passer den enkeltes kalender. Ud fra denne erfaring lancerede vi derfor trospraksis.tv i Norge og Danmark.

Der er en lav brugerbetaling for at dække løbende udgifter. Organisationen Areopagos er ejer af trospraksis.tv, men ønsker ikke at få et stort udbytte af tjenesten. Areopagos ønsker primært at hjælpe mennesker med at udvikle relationen til Gud. Derfor vil det meste af et evt. fremtidigt overskud blive kanaliseret til tv-kanalen.

Vi er rodfæstet i kristen trospraksis og ønsker at komme til Gud med krop, sjæl og ånd. Med åbenhed for at Gud kan gøre os til de hele mennesker vi er skabt til at være. Vi inkluderer derfor kroppen som en naturlig del af troslivet.

Vi håber, du har lyst til at være med i vores fællesskab, og vil opleve, at trospraksis.tv virkeligt skaber åbninger, hvor du kan lade dig berøre af Guds nærvær.