Fælles Trosvandring

Medvandring – enkeltpersoner

Vi håber denne side kan hjælpe at samles om en trospraksis. Måske findes der nogen i nærheden af dig, som gerne vil mødes jævnlig, eller kommunikere via skype eller telefon. Så kan I følge en meditationsvideo på samme tidspunkt, og dele erfaringer bagefter.

Her kan det være smart med en forventningsafstemning for at opdage den enkeltes behov og ønsker. Nogle vælger at mødes en bestemt dag i ugen eller måneden. Andre ønsker en mere sporadisk vandring, og andre igen vælger at følge en personlig bønsrytme og eventuelt derefter have en samtale med en anden via telefon eller skype. Med den sidste variant, behøver I ikke at bo i nærheden af hinanden.

 

Medvandring – gruppe

Vi ønsker at inspirere til at etablere og bygge lokale fællesskaber.

Tilhører du en samtalegruppe, cellegruppe eller en gruppe ud fra en menighed, kan undervisning fra vores online TV-kanal være et godt grundlag for en videre samtale om emnet. Der findes også menigheder, der afholder jævnlige meditationsaftener, hvor de følger en bøn eller meditation på en storskærm og eventuelt fortsætter med lidt hygge bagefter.

Ta´ kontakt med os, hvis du ønsker at benytte vores materiale på trospraksis.tv i forbindelse med en gruppe eller kirkesamling. Alt materiale er forbeholdt personlige abonnementer, men vi har også løsninger for «offentlige forsamlinger» som cellegrupper, samtalegrupper, Alpha og menigheder.

 

Indput fra os

Vi kan give vejledning og indspil til, hvordan en aften eller møde kan se ud, og forslag til refleksionsspørgsmål og konstruktive former for delerunder og lyttegrupper. Ta´ gerne kontakt med os.

Vi arbejder sideløbende med at udvikle og tilrettelægge e-kurser og forskellige forløb. Ta´ kontakt med os for ønsker og behov;
ja@trospraksis.tv

Her vil vi lave en liste over alle som ønsker fællesskab.

Send en e-mail til os med dit navn, e-mailadresse og hvor du bor, så vil vi skrive dig op her. Så kan du selv kontakte en som bor i nærheden af dig, eller en du kunne tænke dig at vandre sammen med.

Klik her >> for en oversigt over åndelig medvandringsgrupper i Danmark.

Her >> finder du en liste over åndelige vejledere.
Åndelig vejledning hjælper dig med at opdage hvordan Gud er tilstede i dit liv, og at skelne mellem hvad som er fra Gud og hvad som ikke er det.